"pertolongan Allah"

Alhamdulillah dah bersalin petang tadi.27/1/23 Due 2/2/23 Semoga momy2 yg tgh menunggu lahirnya baby,di permudahkan,di percepatkan,dan diringankan beban sakit #first baby

15 Balas

Alhamdulillah, tahniah.. Boleh tahu tanda apa je?, sy hari nie perut mengeras je tapi ada gap.. Contohnya jam 3pm dlm setengah jam, then malam jam 8 lebih pun ada.. Nie jam 10 lebih 11 lebih then 12 nie ada gak.. Nak berak pun takut, tgh mlm nie asyik nak kencing je..

1y ago

Miss lia, sy pun hold juga.. Semalam nak masuk 38w baru keluar lendir, xde tanda lain g,.. Campur drh ke apa, just monitor pergerakkan baby dan sakit perut je(tak rasa sakit Sgt g/or kerap).. Cuma tulah, monitor... Nie hari 38w dah..