scan

Alhamdulillah dah ada dua hero kali ni dapat gegirl???? ada tak satu geng ngan baby girl kita?

scan
32 Balas

Saya scan sabtu aritu..doc letak je mesin scan kt perut je dia nmpk dh.."ha ok girl katanya" inshaAllah memg dah lama nak baby girl..Alhamdulillah klu keluar girl adala kwn kakaknya + 2 boys..😉

sy anak 1st ni pn d jangka gegirl ..3kli scan lain2 klinik, smua kata gegirl ..heheh tu pun masa 28w baru dpt tahu .. now tgh tunggu masa je lg nk deliver 😘

Bby 1st mggu ke 28 scan baru dia tunjuk gender ehehee..slama ni scan kepit jer..in sha Allah gegurl 😍

Tahniah sis..sy pun hrp dlm perut skrg ni girl la😊 da 2boy. Blum scan lg, skrg bru 17minggu

4y ago

Sama la.. baru 17 week.. tapi hati mcm nak g scan je..

Sma la kita..dh ada 2 hero..alhamdulillah kli nie scan doktor kta gegirl..scan 32 minggu.

Wahh tahniahh 😍 mesti ibu dia seronok nak fesyen2kan anak dara dia nanti .. Hihi

Tahniah dear saya pun 2 hero harap dlm perut ni girl la belum buat detail scan lg

Waaa alhamdulilah , doa kn saya gak sis esok saya nk scan jntung n janin aminn

4y ago

Amin... gigirl tu 😘

Doakan saya 29hb ni scan .teringin juga nk ad baby perempuan . ☺️

Alhamdulillah...tahniah ya sis...doa kn sy juga dapat zuriat...