Hb rendah

Alhamdulillah baby sihat cuma hb ja menurun dari 13.8 -11.8 risau jugak harap² lepas ni ok..buah apa ye untuk naik kan hb..first baby gugur ni yg kedua setelah 14 tahun menanti #16week3day

Hb rendah
14 Balas

Kurma.. jambu Batu..

jambu batu..

Kiwi😁

4y ago

Saya hari tu hb kurang 10 lebih je..ada terdengar misi tu ckp kiwi lg darah cpt naik..sy beli sebekas tu ada dlam 6biji mcm tu..lg dua minggu nk ambik darah saya mkn kiwi sebiji sehari..lps habis sy mkn pulak jambu batu dgn kacang kuda..skrg dh naik 12.9😁

Rujukan

4y ago

Lepastu..elakkan makanan/minuman berkafein mcm kopi/teh even mnuman bercoklat. Boleh halang penyerapan iron masuk dlm badan