Pregnant 5weeks

alhamdulillah allah hadirkn rezeki 2024 ni utk saya.... dn ta dsgka2 upt naik cerah trus mcm tu.. cuma saya na tnya pde yg ad pglaman prgnant tp ad cyst/fibroid... ap yg ibu2 semu amalkan.. harini baru saya na pergi hospital utk jupa pakar.. doakn semua diprmudhkn yg baik utk saya ... moga cyst/fibroid tu bole hlg dgn sdrinye.. #firstmom

Pregnant 5weeks
19 Balas

sama la ngn sy waktu mula2 pregnant ada cyst belah kiri,lpstu repeat scan kat kk cyst tu terus hilang alhamdulillah

saya sebelum pregnant de cyst..tapi Mase pregnant scan tgk cyst sye dh x de..sis cuma perlu jage mkn jew la

4mo ago

Aaminn..smoga dipermudahkan urusan awk..doakan sy jgk nurul nadirah dan suami dikurniakan zuriat tahun ni..ambil berkat doa ibu mengandung 😄

cyst sy xmghilang, cume dia mengecil sndri bila kndungan start besar.

just jaga makan jela kalau ada cyst atau fibroid

Congratsss sis🎉harap2 tahun ni sy pun hamil juga

4mo ago

aminnn moga suatu hari nnti allah izinkn utk awk pulak..

Alhamdulillah tahhniahh sis🥰

Amin Ya Allah, Amin Ya Mujib

Tahniah sy pun dah hamil 5W

tahniah sis