Tips kurangkn alahan

Alhamdulillah ada mil yg faham keadaan saya alahan teruk tkboleh masuk dapur langsung. Ada hikmah dpt sahur & berbuka sama dgn fam husb. Ada tips tk nk hilangkn rasa mual? #firstmom

2 Balas

pernah baca orang kata minum air masak letak saffron… tapi saya tak cuba pulak sebab tak teruk alahan… saya suka makan epal hijau kalau rasa mual2 sikit… Sebab epal hijau tak masam sangat… Sedap2 tekak je…

Dulu sy pun alah teruk sgt. Dh cuba pelbagai ubat n petua tp tetap juga alah. Mmg kena lalui juga sis. Be strong ok. Rajin explore mknn yg boleh terima tekak n x boleh.. yg pnting perut x boleh d biar lapar