37weeks tunggu hari je❤️

Alhamdulillah 37weeks + dah ...tunggu hari jer 😍 Seksa sikit akhir semester ni kan ibu2😭 sakit belakang , kiri kanan semua x tentu arah , tulang rusuk skt d tkn2 .. alahai anak...tp time sakit pon boleh senyum2 lg 😂 btw sy ada keluar lendir tidak campor darah ...clear je..adakah itu tanda? Tp perut xsakit pon .bby pon mengeras biasa2 je....xpernah tgok y lendir campor darah tu , risau plk nt tkt xtrun tanda 😌😌 #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Kalau clear tak ada apa2...37weeks baby dah masuk laluan,serviks makin nipis..