Baby Kecik

Alhamdulillah 31week baru tahu jantina. Dengan semengahnya dia tayang kemaluan dia. Sebelum ni check up Di kk dia tak nak tnjuk. Hari ni check up berbayar nak tnjuk tak ttup. Ttup muka je.. Haha.. So x dpt gmbr muka. Tak pelah janji awk sihat.. Cuma baby kecik. Macam mana nk bagi baby besar sikit ya.. Ada petua? Sebab saya baru minum susu.. Susu similac. Sebelum ni x boleh nak telan susu..

Baby Kecik
1 Balas

Baby saya berat masa 36 minggu 2.6kg . Lahir 38 minggu 2.8kg . Okay je sebab memang tak nak besar besar.

5y ago

Ank. Llki plk tu. Kuat ya lh kan nyusu nnati