Jom aminkan bersama.

Alhamdulillah 27/10, genap 14 minggu usia kandungan isteri saya?. Semoga dipermudahkan segala urusan isteri & anak pertama kami. Begitu juga saya doakan kepada semua bakal2 ibu & ayah. Semoga anak2 kita semua yang bakal lahir sihat walafiat, sempurna akal & fizikal. Menjadi anak yg soleh & solehah. Aaammiinnn.

20 Balas

Aminn

5y ago

Aaamiinnn3 terima kasih. 😄

Aamin

5y ago

Aaaamiinnn3 terima kasih. 😄

amin

5y ago

Aamiinnn3 kembali. Terima kasih. 😊

Amin

5y ago

Sama2 😊

Aminnnnn..

5y ago

Wlcme🤗

Aamiin..jaga istri kamu baik² awal² ni kena jaga betul².. moga menjadi suami yang tabah menempuh segala dugaan yang datang..jangan jemu manjakan istri kamu deq..bersabar dengan segala kerenah sepanjang kehamilan istri kamu..turutkan kemahuan istri kamu selagi termampu..moga kita semua dilindungi Allah..ikhlas dr sorg kakak..peace..😁

5y ago

Terima kasih banyak2 terharu sy baca. InshaAllah sy akan usahakan. Semoga kakak pun diberikan keberkatan doa2 ini kembali. Aaamiinnn ya rabbal alaminn.

Amin

5y ago

Aamiinnn. THANKS. 😊

aamiin inshaa Allah..

5y ago

Aaamiinnn3. TQ. 😉

Amin

5y ago

Aaamiinnn kembali buat anda. 😁

Amin...

5y ago

Aamiinnn ya Allah. THANKS.