pregnant

Alhamdulilah..kejap je masa arinie dh msuk 24week6day(6bln 1hri)..BBY aktif je kat dlm nie..dh mula ase xselesa nk tnduk n bgun..mula trimmers xde pun muntah cm mual2 je skrg pgi smpi opis muntah?..Ade mommy kene mcam sya Tak shears lh pglaman.. #firtsbby #due nov19

1 Balas

alhamdulillah..tahniah sis..biasa la tu sbb prubahan hormon..ada yg morning sickness awal preggy..ada jgk yg morning sickness dkt nk bsalin..lain org lain ragamnye..hehe..apa pn take care yer mommy