due 22/5 tapi bersalin 9/5

alhamdulilah selamat dah saya bersalin harini 🩵

14 Balas

best nyaa , sya due 20/5 ne .. tpi blm ada tnda² lagi . 19hb ne suruh serah diri .. hrap² sblm 19hb dh bsalin 🥹

3w ago

sama kita sis..skang nak bernafas pon Smpai keluar bunyi punya la mengah..

Alhamdulillah selamat berpantang .. bestnya dh bersalin 😆 sy due 21/5 baby masih seronok dlm perut

smlh tp Sy kne induce mulanye check jntung bby x ok trus kne czer.. alhamdulillah ari ni dh ari k2..

3w ago

skit jgk kne kurngkn bergerak kot. Sy pun first time czer

alhamdulillah sama tarikh kita bersalin , due 10/5 tapi 8hb dah start contraction kerap

Alhamdulillah taniah sis..sy due 9/5...bby x kluar ni....15/5..kene serah diri dh😭

3w ago

Aamin ya Mujib

Sy pnye due pun 22/5 puas pujuk bby kelua. Sbb da ckop. Term. Die tamo LG

Serah diri 27/5, harap dapat bersalin sebelum induce

Due dekat saya 19/5 pun dah bersalin 7/5 😃

tahniah sis saya due 25/5. apa tanda bersalin sis?

3w ago

contraction terukkkk & kerap sis