Adakah mengalami alahan di awal kandungan itu biasa ?

alahan yang teruk sperti muntah2 , pening kepala , sakit dada ?#bantusharing

5 Balas

sy pning kpla muntah tu kurang tp xlama sb 2bln preg sy trs on VCO hjung 2bln msuk 3bln preg Alhamdulillah sy dah bole msuk dpur msak dah.vco sgt mbantu mabuk alahan..ni pn biras yg syorkn..sy ambik mlm sj 2biji shri..

Perkara biasa. Tu normal. Tapi kalau tahap keterlaluan, puan kena jumpa doktor. Takut dah tahap hyperemesis gravidarum

normal sis. sy dari 5w smpai 17w alahan nye😅 kalau rasa sis teruk alahan nye g klinik ya.

Pening kepala , muntah2,xbuleh bau busuk

ye