halo bundaa..saranny dong

Aku tinggal sm mertua,aku punya anak dan skrg bayiku sdh jalan 2 bulan, dy lg aktif2nya gerak..cmn mertua selalu bedong anakku dgn ketat dan anakku susah gerak sampai kadang susah napas. Alasannya spy badannya lurus..rasanya kasihan sj sm anakku yg dibedong bgtu,aku ngebatin am anakku sebenarnya anakku jg kelihatan gk nyaman.. Gimana yah bun..menghadapi mertua yg mau bedong anak kita terus2an??enaknya gimana yah..

1 Tanggapan

Blg aja bun biar aja bayi bebas ksana kmari. Trus tunjukkin artikel cari aja d google kenapa ga boleh lg di bedong ketat bgitu. Anakku ku bedong jg tp ga ketat. Kakinya bebas masih