Sedih sangat 😭🥺🥺

Aku seorang jak kh yg pernah kena perli oleh mak mertua dan bila meluah dengan husband "husband pun susa mau terima luah hati saya😢🥺sbb bila ckp pasal mak dia jak Husband terus bawa gaduh" saya tau juga dia tidak mau jadi anak derhaka cuma susa sgt kah dia terima luahan hati saya " dia jaga perasaan mak dia tapi perasaan Sya siapa yg mau jaga😢😢😢 😌😌 ,, sampai mau p rumah mak mertua pun rasa takut"sbb bila pi sana jak selalu d bandingkan dengan menantu kesayangannya 😌😌😌hati sangat sedih 🥺🥺saya tak cakap husband saya jahat "" husband saya jenis yg penyayang cuma bila nak meluah pasal fmly dia MMG dia tidak boleh terima🥺🥺#jangandibully

5 Balas

nasib la husband seorg je lelaki adik beradik,kak2 adik perempuan dia baik..cuma kadang2 Susa di tegur,tau ada bby dlm rumah,tp husband dorg merokok dlm rumah,husband Saya Masa tue kluar Ada urusan penting..nasib la melawat metua kejap je.mlm tue Saya marah2 dgn husband bising dlm rumah,biar semua org dgr..,mlm tue juga kmi balik,merajuk perempuan mentua,smpi nanges,kcian juga😂😂 smpi skg dorg xmrokok dlm rumah..kalo sis nak jaga hati suami n diri sndiri,ada baiknya pekakkn telinga,kurangkn berckp pasal keluarga husband..kalo Ble,xpaya ambl tahu pun hidup keluarga mentua 😂