PERSIAPAN BERSALIN

cr #misishawani Aku ni misi. So aku ni suka tau perhati kalau ibu-ibu mengandung bawak barang untuk admit ward. Ada yang bawak 1 beg je. Ada tu bawak beg macam nak pergi holiday. Kalau boleh 1 rumah tu dia nak bawak? Sini wani ada share apa benda penting dan yang perlu bawa. Tak perlu lah dah nak bawak selugagge barang. Bawak 1 beg baby dan 1 beg kecil barang mak pun dah cukup. Baju mak pun tak payah bawak 1 almari. Bawak baju masa nak balik je. Duduk wad pakai baju hospital. Cantik apa baju hospital. Baju baby bawak je dalam 3 pasang. Lagipun sesetengah hospital ada sediakn baju untuk baby. Tak payah bawak sampai 10 pasang. Benda sangat penting kena bawa masa daftar buku mengandung, ic dan sijil nikah atau kad nikah. Asingkan dalam 1 fail. Masuk terus dalam kereta. Senang citer. Start 28 minggu pregnancy boleh dah packaging barang. Bawa je gi mana-mana. Gi kerja ke, gi holiday ke atau balik kampung. Wani harap apa yang wani share ni dapat manfaat untuk semua ibu. Tak payah dah nak pening tak tau nal bawak apa. Selamat melahirkan insan tersayang dan dipermudahkan urusan. #pesananmisishazwani #infoibuhamil #tipsuntukwanita

PERSIAPAN BERSALIN
2 Balas

Thanks u share my posting

4y ago

haah akak saya jumpa di fb then saya pikir why not share juga di sini klu akak ada share bermakna saya share sekali lagi la, memandangkan perkara begini ramai masih bertanya juga kan terima kasih juga akak buat posting ini 🌹