GEMUK TAK BOLEH HAMIL?!

Aku ingat lagi orang cakap depan muke aku, depan laki aku dgn rse tak bersalah die ckp "ko gemok rin, mmg ko susah nk pregnant selagi kau x kurus kn badan kau" Ehh.. Kau sape nk tentukan aku bole preg ke tak boleh??? Bukan tugas kau... Tu keje Allah.. Sakit nye hati ni bila kenang balik.. Alhamdulillah.. Allah kurniakan kn aku seorang puteri yg comel... Syukur Ya Allah... Sy doakn awak semua dpt rezeki yg sy dpt juga.. Insha Allah.. Amiin2 yra... Jgn putus usaha bakal mommy... 🥰🥰🥰 #8months9days #littleprincesshanna #kesayanganmamapapa #cintahatiuwanatok #myoneandonly

GEMUK TAK BOLEH HAMIL?!
9 Balas

saya pun sama doktor kata kena kuruskan badan baru boleh mengandung sedangkan kahwin tak sampai sebulan dah terus lekat. abaikan kata2 orang.

3y ago

Betul awak... Rezeki Allah nk bg dia bg... Kawan sy 3 org... Bdn kurus.. Ade yg nikah da 3 thun, 2 thun, 5 thun.. Blum lg Allah bg rzki anak... Bkn manusia tentu kn kite dpt bby ke tak kn..?