Syukur sgt2... ❤️

Akhirnya.. ❤️😇 Syukur... Terima kasih atas penantian ini.. 3bulan xperiod... Tb2 cek dh 2-3mggu😇🙏 Thanks God#firstbaby #pejuang_garisDua

Syukur sgt2... ❤️
2 Balas

alhamdulillah tahniah. doakan saya juga ❤️ dah 4 hari period delay. pagi tadi check line samar samar 🥺

3y ago

Saya pg td.. Cmtu juga.. Xpuas hati.. Trus beli clearblue.. Saya pun dh usaha mcm2😇syukur.. Akhirnya.. Saya doakn awak juga ya sis❤️

Saya delay dh 3bulan lbh... Tp kandungan msh baru lg.. Mgkn lepas saya jmpa Mak bidan.. Yg ni lekat