Complete miscarriage

Akhirnya a day before D&C, baby dan uri keluar jugak dari perut ibu. Sejam melayan contraction yang tiba2 datang. Alhamdulillah masatu petang after balik kerja dah sampai rumah. Now nak pergi cek sama ada rahim dah betul2 bersih atau tak. Alhamdulillah ala kulli hal. Anak syurga ibu, kita berpisah at 12 weeks ❤️ ibu nampak bentuk kamu. Kepala kaki perut tangan semua cukup. Doakan saya ada rezeki lagi ya semua 🫰🏻#miscarriage

6 Balas

Semoga Allah SWT kurniakan kesabaran dan ketabahan untuk ibu2 yg pernah miscarriage. Tak dpt saya bayangkan. Allah uji org2 yg kuat. InsyaAllah ya ada rezeki zuriat lain yg menanti, kami semua doakan 🤍🤲🏻 hugs