Complete miscarriage

Akhirnya a day before D&C, baby dan uri keluar jugak dari perut ibu. Sejam melayan contraction yang tiba2 datang. Alhamdulillah masatu petang after balik kerja dah sampai rumah. Now nak pergi cek sama ada rahim dah betul2 bersih atau tak. Alhamdulillah ala kulli hal. Anak syurga ibu, kita berpisah at 12 weeks ❤️ ibu nampak bentuk kamu. Kepala kaki perut tangan semua cukup. Doakan saya ada rezeki lagi ya semua 🫰🏻#miscarriage

6 Balas

Stiap kali bca post ibu2 yg lain miscarriage sedih sngt2.. sbb sy prnah merasainya sndri bahkan smpi skrg sy msih rsa down dn sedih skli.. smoga kta yg prnh diuji dgn khilangan ank2 syurga kita dberikn kekuatan dn dberikn rzeki lg utk merasai bwa kandungan shingga 9bln.. aminn ya rabb 🤲🏻🤍

1y ago

Amiin ❤️ stay strong mommy. Ini kandungan kedua saya. Pertama tahun 2021 juga gugur. *hugs

Semoga Allah SWT kurniakan kesabaran dan ketabahan untuk ibu2 yg pernah miscarriage. Tak dpt saya bayangkan. Allah uji org2 yg kuat. InsyaAllah ya ada rezeki zuriat lain yg menanti, kami semua doakan 🤍🤲🏻 hugs

Saya pon baru sebulan keguguran. Bersyukur sangat dapat merasa hamil walaupun hanya tiga bulan. Semoga kita kuat dan dikurniakan rezeki lagi Aamiin 🤲🏻🫂

1y ago

Amiin, semoga yang lebih baik menanti 🤲🏻

Allahu. semoga dipermudahkan segala urusan awak ya 🤍. banyakkan bersabar, ujian di bulan Ramadhan ni. semoga ada rezeki awak lepas ni.

1y ago

Amiinn ❤️

pnh mrasa ...baby kmbar...tp tula.kena redha..Allah pasti gnti lebih baik.smga Allah berikan awak ksbaran

1y ago

Allahu 🥹 kita kuat 💪🏻

Hugs utk semua ibu2 yg kehilangan 🌹🌹🌹