Sensitif

Akhir-akhir ni sllu ja rasa snsitif walaupun benda kecil je.. Tiba-tiba rsa nk nangis.. Ibu2 ada x alami sepanjang kehamilan..

1 Balas

Pbawakan baby.. sy pn since prgnt snsitive bkn main.. bnda kecik boleh nangis hahaha.. tp kena kawal jgk sbb effect baby kita taw kalau tlalu snsitive.. boleh jd anak masa lahir akan kuat menangis n cpt merajuk heheh ni kajian tp mmg sy saksikn sndiri anak buah suami mcm tu la dia huhuhu so kawal ok