BERPANTANG CARA MODEN ATAU TRADISIONAL

akak nak tnya antara cara berpantang cara moden atau tradisional, mummy2 semua pilih yg mana? antara contohnya cara memakai bengkung. tradisional bengkung panjang/ikat2 atau bengkung moden ala2 sajat. cara pemakanan, klu dulu2 mkn kering2, minum tak blh lebih, berbanding skg minum kena cukup dan mkn blh pelbagai. dulu klu bertungku guna batu sungai atau besi panjang, skg pakai herba2 yg dah siap di bungkus hanya tggl wapkan saja. share pengalaman dan pilihan mummy2 dan bg sbb knp memilih itu. thank you mummy2 semua ?

1 Balas

Sis bolei cek kt wall sy..pgalaman sy brpntang sndri. Prkra2 sis sbut ni sy ad mention. 😊💕

5y ago

tq syg.... nnt akak check.