Kata2 semangat?

Akak ipar yang kawen samaa2 dah dekat due bersalin. Kitaa happy dpt anak buah but at the same time down tetiba. ?? Moga saya juga dapat merasa menjadi seorg ibu satu hari nanti???

8 Balas

Sama dgn sy sis. Adik ipar sy yg kawen lambat drpd sy..skrg dah pragnant 8 bulan. Saya belum ada rezeki anak lagi. Hmm sedih mmng sedih..tapi kena jgk kuatkan semangat kita. Maybe ada hikmah kenapa kita belum dpt zuriat lagi. Selalu pujuk hati k. Think possitive.

4y ago

Tetap semangat sis ❤

doa banyak ii sis insyallah ada rezeki untuk awak . jgn putus asa tau 💪. sama macam sy kawen sama ii tapi kakak ipar pregnant dulu dia dah 5bulan baru sy dapat tau sy pregnant 😊 . kakak ipar dah 6bulan lebih, sy skrg dah 3bulan ❤️ ...

Tetap semangat sis ❤,sabar itu indah .semoga sis & suami sis ada rezeki tahun ini, jgn terlampau banyak fikir,semua itu dah ada yg atur,tingggal tunggu waktuny dtg ,semua indah pada waktunya ❤

semoga ada rzki bulan yg mulia ni aamiin ya mujib .. xperlu down sis rzki ank tu smua ditgn tuhan , kita blh usha dan doa je . insyaallah nnti ada jgk

Aamiin.sabar itu indah❤❤ setiap org nasib dia berbeza,sentiasa brusaha jgn putus asa,stay positive...

Banyakkan berdoa dan berusaha awak, semoga awak kuat 💪

Jgn putus asa..weols mendoakan u sis..

Amin