Scan 32weeks

Ahamdulillah tadi scan 32weeks berat baby da 1.9++kg... Air ketuban tengah² je 12.7... Tapi masalahnya da masuk 32minggu pening² kepala dan rasa xsedap tekak macam trimester pertama dulu...

3 Balas

Saya pun mcm tu sis. Masuk 3 trimester rasa mcm 1 trimester dulu. Rasa lemah. Takda selera makan sangat. 🫠 last scan 32 weeks baby 1.9kg juga.

Sana rsa mcm awl pregnancy blik huhu https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

sama .. sy nak masuk 34w esok .. kepala asyik pening² .. bdn cpt letih .. kaki tgn kebas² .. tak sedap bdn sgt .. hmmm 😣