nak tahu jeg

agak2 kne marah x dgn nurse sbb kandungan nk masuk 4 bln baru nk buat buku pink?

23 Balas

Ingt semua org ade mase ke nk pk ko kene mrh ke x...pegi jek la..br tau kene mrh ke x...

5y ago

hahahhaah garang beno sis hahaa.lgpun kite nk jwb ape ye dok? kalo jwb kne marah..realiti nhe xkne pun.kalo pndai2 jwb x..gi sane kne mrh jgk🤣🤣🤣

Same lah sy buka buku pink usia kadungan 4 bulan Membebel nurse .😁😁

Tgk klinik mcm mna, ad yg sporting.. oke je. Sy pn buat buku msa 15w.

Mara itu mommy..aku boking pun 14minggu bising dh mulut nyan🤣🤣

Sis ckp je..4bulan pregnant baru thu...kk sllu sblum 12week

Pergi je mmg kena marah n bebel..sy buka ktika 5 buln

Entah.. Lantak la dia marah sekali tu je..😂

sy 11 weeks + baru buka..nurse doktor ok je

Cornfirm kena marah nieh 😅😅😅

dah boleh bukaa buku pink dah sis...