36week.. bukaan da 2cm..

agak² ambil masa brape hari lagi untuk bersalin ?

4 Balas

Ikut org sis. Saya bukaan 2cm 2minggu. Bukaan 3cm 3hari. Itu pun dah buat senaman la, jalan pusing satu taman, excersice mcm2. Ada yang cepat, cepat jugak

2y ago

rizky : ya sy due 13/2 ade gdm odc.. xleh overdue 😊

insyaallah sis..tak lama tu..sis kerap kn bersujud dan kerap kan bersama dgn suami ya,lagi cepat ada bukaan,sis check kat mne bukaan dah 2 cm?

2y ago

alhamdulillah.. semoga kita sama² dpermudahkan urusan semasa bersalin nty.. amin .

sy 36w4d. bukaan 3cm td pukul 4pg. skrg kt hsptal sbb contraction kuat.

2y ago

sy xbersalin lg pun. tiba contraction hilang 😂

Sorry nak tanya , doc cek pakai muncung itik atau jari ya?

2y ago

pkai jari sis.. klau muncung itik tu.. just nk tgok dinding² rahim kite shj..