MEGGI SAMYANG

Aduiyaaa . 4week dah makan megi samyang teringin pnye pasall .. hmmm stresss ..dah makan masuk perut kenyang tetiba stresss sebab termakan .. tdy kemain melantak . baby xde apa2 kan? . saya letak separuh je rencah dia .. #salahkandirisendiri

2 Balas

Kalau takde ape2, in shaa Allah okay je. Tapi lepas ni be careful dulu sbelum nak makan apa2. Sbb awk masih awal.

4y ago

🤗

Tak pe la klu sikit je perencahnye. Take care by the way. Minta suami pantau makan minum okay. 😎 #jgnstress

4y ago

hahahaha.. tu lah .. suami dah xbg meggi dah ..