Hi nak tanya

Hi admin, mtk tlg siarkan. Ada mommy2 bersalin dekat ppum? Bole share experience tak berapa kos delivery? Husband bole masuk skali tak time delivery tu? @infoibuhamil.official #infoibuhamil2022 #infoibuhamilofficial

1 Balas

hai saya staff sana...saya rasa nak delivery kos dlm 1k++ ..husband boleh masuk time sy delivery 2018... baru2 ni dia ada buka bg husband teman selepas zaman covid haritu...tp kalau kes makin meningkat maybe dia xbg balik teman..

2y ago

sejak tahu dah pregnant boleh booking...sbb skrg dah ada scan utk tau bayi kat dlm ada cacat or x...seawal 8 minggu-13 minggu