Lewat period

Hi.ade x yg sme pngalamn mcm sy? Sy lewat period dkat semingu lebih,dlm masa ni sy rasa cramp mcm sengugut,payudara bengkak dn pagi ni tba2 mual.bla malam rasa demam pulak. x buat test lg since x nk kcewa sb sblom ni pnah kguguran😭 #seriusnanya #ingintahu

4 Balas

Sy pnh gugur, sbulan lps tu period tak dtg lg sy dah test upt naik smar. Saja test sebab nak tgok naik double line ke tak. Lps tau prgnant tu, sy tak g klinik dulu. Sy tunggu 10w baru sy g utk scan. Slgi mana tak sakit perut / kluar darah. Rasa mcm takut nak g klinik awal2 sb kalau scan pun tak npk lgi.

siptom sis sama macam saya , mlm je dmm , mse tu period dh lewat 3 hari esok nya test +ve terang sangat , pastu x prcye , esoknya pgi sy test lgi mmng +ve terang jugk .. better sis test upt , smoga ada rezeki sis dn suami 🥰

2y ago

aamiin 🥰..

nak tau kena check upt. if positif boleh terus ke klinik. sbb awak ada sejarah keguguran. masa dkt klinik kena bgtau doctor. doctor boleh bg awak ubat kuat rahim.

2y ago

tq sis👍..in sha allah esok ke klinik

cek upt