Minum air kosong sebabkan muntah

Ade x preggy mommies yg mcm sy.. Xleh minum air kosong..minum lebih skit je mst muntah.. Kdg2 minum steguk je kalo dahaga sbb takut muntah.. Bile xminum air jd sembelit plak.. Xtahu nk buat macammana.. #firstbaby

1 Balas

sama mcm sy msa awl2 pregnancy sblm ni dh 4 bln bru ok sikit..tu pn klau minum kna minum air kosong sejuk je..sblm ni lgsg x boleh minum smua jenis air kosong pn..nak kena ada rsa masam2 bru boleh minum..ltak sunquick sikit je buat ade wrna n rasa msam.alhamdulillah ok dn tiada mslh sembelit.

4y ago

alhamdulillah sama2 sis..😊