☹️

Ade x mommy kat sini pernah ada macam jerawat dekat area kemaluan. Sy baru perasan tadi ade sbiji kat situ. Risau lah. Boleh share pngalaman ? Beli cream ape ke mcam mana? #firstpregnancy

1 Balas

Nt dia pecah elok blek

4y ago

Saya pnh jd 2x time prgnt ni. Nt ok je. Tp xselesa la sbb sakit kt tmpt jrwat tu. Kne make sure underwear pkai tu sentiasa kering bersih elok. Kdg jd bsah lepas membuang ke tros pkai tu tmbul bkteria jd jrwat kwsn ctu