Baby prem 30minggu

Ade x mcm baby sy..dia pramatang..skrg 7bulan ca 9bulan..belom pndai duduk sendiri,perlukan sokongan..merangkak pun xboleh..tp dh agkt bontot tinggi,cuma xreti kedepan...dia mengesot je..gigi pun belom tumbuh..saya risau..ni anak pertama,takde pengalaman baby pramatang dlam family.. #1stimemom #bantusharing #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

Biar pn dia pramatang perkembangan bby mmg x sma.. ada yg lmbt ada yg cepat.. so ia normal🙂