Berat baby

Ade x kt sini mcm sy .. bby sy wktu lahir 4.01 kg.. skrg 2bulan dh 8.16kilo ... bby besar ...

3 Balas

Anak sis minum susu apa 😭 anak saya kurang berat badan penat sangat dah cuba susu tapi takberhasil hm , pernah bagi susu dutchbaby,lactogen,dupro

10mo ago

susu bdn sis... sis try susu .. s-26 . .

Lahir2 pun baby mmg dah besar, so x heran la dah 2bulan anak dah cecah 8kg..

10mo ago

Yaa baby obese sbb bru 2bulan dah 8kg.. mgkn lps ni kna bagi surat refer paed dlm bhg berat bdn ank..

bb mnum susu pe

10mo ago

susu badan...