ubat ubatan

assalamualaikum..ade x ibu2 yg tgh hamil mengkomsusi minuman ni..klau ade yg gune adekah anda trus memakan ubat ubatan klinik beri?apekh pndgn anda?

ubat ubatan
1 Balas

Sy mkn yg ubt doc kk bekalkn spnjng kehamilan ..srta mkn vitamin c..fish oil...kalsium...tuk bdn...selain dr product lain..sy xpnh amik..dan tkut nak amik..esp mcm sis tnjuk ni...sbb tkut jd apa apa2 yg memudaratkn yg kita tak tahu..tu bg dri sy la..tp xtwla pd orglen mcmne . Mg d pmudahkan segalanya..aamiin