nak tau feedback..

Ade x ibu² yg amalkn jus ma mariam msa preggy?? Ok x?

14 Balas

Kalau hb ok, takda masalah. Better tkpayah consume. Sbb ada yg minum, kena kencing manis .. and ad trbaca jgk dlm fb sorg doc psl satu jus ni,, nama dikaburkan tp masih bleh dilihat .. ad yg complain psl jus ni. Preggy ni, mkn ubat yg dibagi, makan makanan khasiat, minum susu pun dah ok. Xperlu pun jus2. Sy minum sbotol je dlu, tu pun da stop lps baca kt fb doc tu.. xnk ambk risiko

Sy amalkan jus ni masa 6weeks lg.. 2x check hb dr 14 drop 13.1..rasanya ok jg masam manis. Harap check.minggu depan week 16 hb tak turun lg..

Ya sya amalkan jus tu... Paling ketara bila sy ada msalah sembelit..tp slps amalkan tu..alhmdllh..sy dh xsembelit..

Sy amalkan jus tu msa preg smpai skrg akhir2 bulan... alhamdulillah Hb smua oky ☺️

Ok..terbaik..hb cantik..pembuangan lawas..mual2 xde..cpt rasa kenyang

Saya makan tak okay, hb turun. Haha tapi rasa dia sedap sangat.

Sy bru smggu try jus ni.. G klinik hri ni hb still rendah.

Jus mamariam tu minum waktu kandungan brpe minggu ye?

5y ago

Sy start minum dr awl ikhtiar hamil smpai skrg..alhamdulillah da nk msuk 14minggu..in shaa Allah

Saya guna jus tu jg...tp hb turun juga...

Sgt ok...hb pon naik

5y ago

Alhamdulillah...bgus la cmtu 😊