kurang makan

Ade x baby 7 bulan lebih ibu2 dalam nie yg kurang makan atau pun xnak makan .. #risausangat

3 Balas

Kurang makan tu macam mana sis. Makan 2-3 suap je? Maybe anak tak selesa sebab gigi baru nak tumbuh kan..tak pun sis boleh cuba tukar menu ke.

4y ago

Die xnak makan langsung sis.. Makan pun sye pakse setiap hari menu lain.. Kadang tu kesian tgk die menangis bile sye suruh makan.. Dapat lah 2-3 suap sebb takut die muntah balik je.. Gigi blom tumbuh lagi.. Die lebih gemar susu badan sahaja sis

sama, anak saya 7 bulan skrg, kurang makan dah lebih pada susu. gigi tak tumbuh lagi

mommy boleh cuba Izzly set ni boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/izzly