makan Petai

Ade terbaca satu artikel tu . Dia kata klu pregnnt makan petai nnti bersalin bau busuk? masalah nye boleh je kan .. AUTA je kan tu . Hahaha

1 Balas

Auta ja. Haha. Sy pregnant kdua mmg mgidam petai. Makanan xda mempengaruhi apa2 msa bersalin. Yg sis patut takut dan bersedia dari mental ialah contraction. Haha. Semoga selamat bersalin.

4y ago

Hahah kan .. Tu yg mak sy kata .. Mengarut je org skrg ni takut nk mkn tu ini .. Zaman dulu mkn je ap nk makan .. Klu rsa nk makan tu .. Makan aje . Jgn disekat2. . Nnti waktu pantang bru tk blh mkn mcm2 .. Haha