Tak suka dipeluk ketika mengandung

Ade tak mummy2 yang tak suke dipeluk masa mengandung terutamanya waktu malam? Padahal sebelum ni mmg jenis manje suke je pegang tangan dan dipeluk suami dan anak2..kesian juga kat anak umur 4tahun dan 7 tahun bile tak bagi die dekat bile malam..sampai pagi2 bangun tido die tanye ibu ade tak orang mengandung yang boleh peluk malam2?

1 Balas

Mungkin mommy rasa panas bila dipeluk so jadi tak selesa. Kalau malam memang bila hamil rasa tak selesa nak tidur, mudah berpeluh. Tapi saya takda pengalaman begitu