#TANYEJERR

Ibu ibu.... Ade tak yg mengandung then dlm ms yg sme dtg bulan? Boleh jd ke mcm tu? Klu ade bile dpt tau mengandung? Huhuhu.. Tanye je.. Hehehe

3 Balas

Sy dtg period masa 3bln awl pregnant. Tu sbb sy xtau sy pregnant.. Sy sedar pon sbb pelik, tiap hari nk makan nenas padahal sy xsuka nenas. Then demam panas n badan jd xlarat sgt. Sy saja cek UPT then dpt tau dh 4bln pregnant 😬😬😬 Alhamdulillah baby sihat sekarang dh 35weeks

4y ago

Period mcm biasa, cuma 4 hari je. 2hari awl tu heavy then tetiba stop hari ke4. Perut xde cramp apa pon.. Mmg btl2 mcm org xpregnant 😬

ada rasanya bunting pelanduk..setiap bln dtg period tp period tk mcm biasa heavy ..dia kuar sikit².. bole google

Org kata tu bunting pelanduk

4y ago

Ohh ada ea ? Baru prtama kali tau ni 😂