mummy gdm

Ade tak mummy gdm yg bersalin 38 minggu and bby kene tahan ward disebabkan mummy gdm? ??

12 Balas

Sis kena scan msa 36w tu baby berat da berapa?

5y ago

Kira masi ok 2.7 tp baby akn cpt naik berat. Tu mungkin doc suruh 38w czer kan takut2 naik berat 3kg dan keatas

Contraction normal.

5y ago

Baby yg lahir dari ibu yg GDM, baby tu akan warded di ward baby, dia akan diambil darah 3 kali utk setiap 2 jam. Klu dia ok, takde hypo dan takde apa2 masalah lain, selepas 6 jam baby akan dihantar ke ward si ibu.