Bayi tak berak

Ade tak mommy2 dekat sini ade pernah mengalami bayi 1 bulan susah nk berak.. kalau berak taik dy keras .. ade pe yelesaian x..? Kesian tngok klau time dy nak berak.#1stimemom #bantusharing

4 Balas

Kena tengok minum susu jenama apa. Kalau bf selalunya najis ok je. Kalau fm mungkin susu tu tak sesuai. Susu fm ni kena try error baru tahu mana yg sesuai.

cuba bg fully bf..dan sis kne bnyk mkn sayur sawi...

Hydrate kan baby dengan susu..bawak jumpa paeds

Minum susu ap ye

3y ago

Mungkin susu formula xsesuai dgn anak. Cuba try bebelac pula. Sbb sy mix dgn bebelac. Ok najis lembut x sembelit