Touching

Ade tak mommy yg cepat sangat terasa hati. Padahal bnde tkde ape pun. Ni sbb pembawakn budak ke? ?

25 Balas

😂😂 me too sis.. 2 hari nangis .. pelik betul. dpujuk air mata x mok bhenti.. risau jga nangis slalu nnti effect ke baby hmm.. try coklat sis. tpi jgn banyak. mcm sya makan coklat smbil jalan² haha macam budak² pula .. pujuk sendiri hihi #Syahamil33minggu

Is normal awk, kite wanita bermain dgn perasann dn bile mengandung hormon selalu bertukar2, sy kerap merajuk dn menangis sejak2 mengandung 😁ape yg di nangis kn pun Tak Tahu, hahahaha emosi tu,kalau boleh kawal alhmdulilah, tp kalau boleh jgn melayan sangat hehee bahaya huhu

Yessss.. I hari tu nangis sebab tak jumpa cermin mata, cakap dengan husband dia kata jangan lah nangis, lagi kuat nangis sebab cakap dia marah kita 😂😂

Betul.. Hari tu teringin nak makan nasi ayam.. Husband kata jgn makan byk sbb nasi kabohidrat.. Saya langsung x makan apa2.. Tarik muka.. Lepas tu nangis..

5y ago

Saya mintk husb cari gula2 asam merah. Tpi susah nk jumpa gula2 tu. Husb ckap tak elok mkn tu, tak sdap pun. Terus sedih hati ni. 😢

Ya btl pembawakan budak.. Sy pn sama xlwh silap sikit mudah sgt terasa hati. Kekdg hal kecil je tp tersentap tu blh tgk😊

Yes.. Betol sgt....emosional terlebih.. Skit2 sentap.. Hormon tgh tunggang langang mse preggy ni sis❤️

Hmmm rituh suami pggl sye kak limah, terus laju air mata turun.. tp sye wt2 je ok.. 😔😔

Betul , sy pjj dgn husband. Dgr suare dia. Tibe2 je nangis. Padahal tkde ape pun sblom ni

5y ago

Hehehe husband kerja dkt jb , smpai dia kata . Nak balik bole ke. Risau pula dia . Kita ni je emosi lebih

haha.. samala... kadang tgok drama sedih emosi dia terbawak2 berejam2 😂

Ini normal sis.. Mmg mcm tu.. Sikit2 rsa nak nangis.. Wlpn org bkn mrh pn 😁