please

ade tak mommies yg masih consume susu similac mom selepas bersalin ? dan share tips sikit untuk yg sakit lutut lepas bersalin still bf ni 😅😅

1 Balas

bestnyaa baby full bf lg ya awk ? baby sy da campur sbb nx keje nt pastu lg satu baby boy ny kuat menyusu sgt , susu bdn tx cukup utk dy n lg satu da pnh pam susu sbb nx ajr botol kononnya sebagai persediaan sblm kje blk last2 dy kesedapan pulak pakai botol sbb laju kan , dy da mls nx direct usaha hisap sendiri😅

4y ago

dah , baru je period 4 hari lepas , awk da period ?