Baby susah tido

Ade tak mommies yg ade ank yg asyik nk mngempeng je...pstu bila dh tdo,sekejap je klo ibunya xde kt sblh..mula la nk gerak2.. geleng2 kpla.. kita tepuk dy tdo balik..klo x tepuk2 dy,dy akn buka mata n nk mngempeng lg..skrg siang dua kali je dy tdo.. mlm pulak sejam skli dy akn bgn nk susu😭 penat Allah je tahu..sbb klo dy tdo pn kita xblh nk rehat btol2..tetap trjga bila dy gerak..ada x cara nk bg baby tdo btol2 wktu mlm..sbb sy skrg hr2 pening kpla sbb xcukup rehat mgkin..tlg sy ye..#babyboy#1stimemom#4bulanstgh

Baby susah tido
12 Balas

Same dengan anak saye, nuh.. Mmg mlm mngempeng je,ni die da dkt 6bulan,ok da skit, tapi xleh hilang ibu die😅.. Mmg penat,buat smue bende bkejor2.. Byk2 bsabor😀