implanon

Ade tak mommies yang dh pakai implanon ? Boleh tak share dri segi perubahan pada badan slepas pakai tu? Ada naik jerawat? Pening? Xperiod. ? Jom share kt sini mommies. #masihbuntu #perancangygmananakpilih

1 Balas

Sy nak pkai implanon.. tp nurse ckp try ccuk depo dlu. Sbb ubat dia sama cuma cara pkai ja beza. Klau serasi depo. Makna serasi implanon. Sy ccuk da nk msuk yg ke 3. 3bulan skli ccuk. Sy selang sbulan priod sejak ccuk. Stiap kali priod 13 hri 😅. Berat maintain. So pk lpas ccuk ketiga expired nk ambik implanon.😊

5y ago

Sakit mcm kena ccuklah..🤭 sikit ja.. yup..tepi bontot..