Baby gerak selang hari

Ade tak ibu ibu kat sini pregnant 29 week yang baby nye gerak harini, esok nye tak aktif, pastu lusa aktif pulak ade tak yg mcm tu ?

2 Balas

sy pernah awk..kalau harini dia macam tak aktif..sy cuba baring, usap2 perut..picit2 sikit perut ajak dia main..panggil dia, tanya dia buat ape tuuuu diammm jee tak sapa mama dia pun hari ni..nnt insyaallah awk akan rasa gerakan sikit..kdg2 dia gerak, tapi perlahan sampai kita tak perasan..kalau dah buat mcm tu pun still xgerak, kene pegi hospital tau..

cukup 10 gerakan ?