Umur janin

Ade sesiapa yg mengalami mslh mcm sy? Ikutkan hari pertame last period umur janin should be 10w. Tapi haritu scan janin baru 7w. Period sy irregular. Ini petanda kandungan tak berkembang ke?

11 Balas

sy 6 week bledding sehri dua.pastu masa kndungan 8 week blding agi ...sy gi scan alhmdulillah semua ok ...ada heartbeeat...masa scan 8 week masa sy sma 8 week.tapi sy scan masa 9 week dr ckp ukuran janin sy 7 week kecil dri sblum ..sy agk risau ..dr ckp x de apa nk 2 weeek repeat scan ..sy ada pengalamn mcm sy blh share x ..