Fpp putrajaya

Hi... Ade sesiapa tau x bil FPP PUTRAJAYA terkini utk elective czer? Harap ada yg membantu Terima kasih. #fppputrajaya

1 Balas

Dkt website HPJ ada list harga tk silap, utk kepastian boleh call hospital terus sbb FPP tutup, rasa tk ramai dpt kongsikan pengalaman. kiranya puan sempat eh booking FPP ni? Lama dah tutup sbb covid, sy bln 4 haritu nk register pun tk sempat

2y ago

saya pun ada call fpp bulan 9/10 yang lepas, katanya belum buka lagi hmm.