Krim kecantikan safi (Aloe Vera)

Hi. Ade sesiapa pernah guna krim kecantikan safi ( yg bekas hijau ) tu x sepanjang pregnant? Ada ape2 effect x ye PD baby LPS ibu bersalin? Tengah tukar skin care.

Krim kecantikan safi (Aloe Vera)
2 Balas

Tiada pengalaman. Kena tengok. Ingredient. Boleh search ingredients yg tak sesuai pada ibu hamil. Seingat saya merkuri.. Yg lain tak ingat.

Sy bedal je skincare janji dia drugstore sy pakai tu tp warna purple so far okayy lahhhh sbb sy bkn jnia pakai macam2...