INNER VIRAL JGN KECAM SY SAJA NAK POST KALAU ADE YG BERMINAT

Ade sape yg berminat inner viral x.. Skg ni tgh laris.. Sis2 semua boleh pakai waktu kerja atau pakai harian mesti lawa.. Inner viral ni juga sesuai pakai ketika dalam pantang tau sbb masa dalam pantang nnti kena pkai baju yg tebal2 dan panjang lengan mcm ni.. Sy jual sy pakai.. Skg ni tgah trendy.. Klu momies berminat www.wassap.my/60102681336 sy yer.. Ade 8 warna pilihan momies.. Rm38 sahaja add post rm10.. 5 helai ke atas free post yer.. Sesuai pakai ketika dalam pantang

INNER VIRAL JGN KECAM SY SAJA NAK POST KALAU ADE YG BERMINAT
1 Balas

Okk