Susu bebelac

Ade sape pernah guna susu bebelac? Ok x utk berat badan baby? Anak sy da masuk 9 bulan lebih. Dulu guna snow. Tp sy perasan stiap kali minum susu die mesti berak walaupun x cair. Sy risau susu snow da x sesuai dgn die. Jd terfikir nk tukar susu lain. Mungkin susu yg affordable sikit. Snow agak mahalla juga. Huhu. Ade org kate bebelac bgus. X berani guna dupro atau dutchbaby sbb katenye banyak gula, nt effect gigi baby.

1 Balas

ok je.Alhamdulillah. masa dalam pantang, anak saya minum snow ok jugak…tp disebabkan harga agak mahal, so tukar bebelac/dupro dumex. Alhamdulillah dua2 ok. bebelac ok dupro dumex pun ok. masa awal2 dulu dupro xboleh,dia akan cirit. tp dah 9 bulan ni makan pun dah berselera, ok je dupro dumex tu.