Hi Saya Dah Pregnant 22mggu 3hari..tp Badan Sy Tak Macam Org Pregnant Pon.. Andai Sy Tak Bgtau Sy Pregnant.. Takda Sapa Yg Tahu Sy Pregnant.. Rse Down.. Ni Anak Pertama.. Dan Sy Obesity..

Ade mummy mcm sy tak? Slalu pregnant brapa minggu baru nampak perut eh

43 Balas

biase tu sis..kite bdn bsar gitu laa nmpk nye..sye mse ank first tgh tnggu hari nk branak pon xnmpk prot..gi chckup nurse lain smue tnye bru mngndung ke?bpe bulan bru?msti kite mcm trase prot kcik tringin nk prot bsar mcm org lain..sib baik laa nurse yg mmg chckup sy tlong jwabkn sye ni tgh tnggu hri nk branak je..hahaha..ni tgh prggy ank second nk msok 9 week prot da nmpk skit..mngkin prot xhbis kcut lgi da lekat blik kot haha